mjeshter per gjithqka

Është publikuar nga kastriot me datën 07/04/2022 02:23.
Çmimi: 4 €
Trego distancën(Prishtinë)

Bejm rregullimin e prishjeve ne shtepin apo banesen dhe lokalin tuaj ne menyr profesionale prishje te rrymes, ujit gypave te ujit prizave,siguresave,llusterave ,zileve ,nderprersave ,reflektoreve etj..
Po Ashtu kryjmë edhe keto punë
-Instalimin e rrymes
-Instalimin e ujit
-Ngjiten e plakave
-Fasada
-Montimin e laminatit.Etj
Ju mirepresim
Çmimi i arsyeshëm
ju mirpresum

049-606-123