Ordinanca e RE - QIRA 600€ / SHITET vetëm 48'000€

Është publikuar nga L. Bajmaku me datën 17/05/2021 11:09.
Çmimi: 500 € 1 000 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

FUSHKOSOVË - NË QENDËR!

BANESA 54m2 / KATI 1./ qelësat në dorë!
(menjëherë mbi përdhesen)

- Sallon me Kuzhin
- Dhomë gjumi
- Banjë WC
- Korridor
- Ballkon
E përshtatshme për Banim apo Biznes!
Me dokumentacion të rregullt te Noteri dhe me leje ndërtimi (në pritje të fletës poseduese).

Objekti (Pallati) është plotësisht ndërtim i ri, me ASHENSORË dhe PARKING përreth objektit!

SHITET SIMBAS INTERESIMIT TË BLERËSIT:

1.) Si BANESË (e zbrazët) • 35'000€
Me Banjo të kompletuar, komplet ndriqimi/dritat, nxemje qendrore personale, Kablloviku-Interneti.

2.) Si BANES + KUZHIN + MOBILJE • 38'500€
Kuzhina e re komplet me mjete, Dollapa muri, Televizor Led32", Internet, dritat+instalimet elektrike, Banjo e kompletuar, Rroleta alumini të reja + Perde Veneciane, 1 kauq, 1 tepih, 1 komod, 1 tavolinë për tv (të reja!).

3.) Si ORDINANCË E KOMPLETUAR • 48'000€/ Total Fiks! (lirim nga 65'000€) që i plotëson TË GJITHA KUSHTET PËR ORDINANCË SIPAS:
- Udhëzimit Administrativ Nr. 09/2014 (update i fundit), nga Ministria e Shëndetësisë së RKS.

4. ME QIRA:
Pagesë mujore 600.-€ (kontratë 12muaj)
Pagesë vjetore 6'000.€ /12x500€ (kurseni 1'200€).

INFO PËR ORDINANCË:
Video në YouTube:
https://youtu.be/JGwG1k_ERO8

Në Facebook:
https://facebook.com/ormedi

Për shkak Pandemisë:
VIZITA E BANESËS/ORDINANCËS, JU MUNDËSOHET VETËM TË INTERESUARVE SHUM SERIOZ, QË JANË INFORMUAR MË PARË ME TË GJITHA INFORMATAT NGA FAQJA INFORMATIVE "ORMEDI" NË FACEBOOK dhe TEL.
JU FALENDEROHEM PËR MIRKUPTIM!

###
Banes, ordinanc, lokal, mjekim, operim, sherime, fizio, fizioterapi, kati 1, biznes, dyqan, klinik, 2 dhoma, ashensorë, mjek, mjeksore, shendetsi, punë, punësim, terapi, qender, e mobiluar, paisje medicinale, medicin, barnatore, tregti, internet, online, lift