Shite shpija

Është publikuar nga Shpija me datën 17/10/2021 13:31.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Shite shpija me dukumenta te rregulla
Prkthimi mejhershem
Shpia Poseidon
Dy Sallona te Medhej
Dy kuzhina
Pes dhoma gjum I
Kater banjo
Garazh
Dhe dy lokacione percjellse
Gjethsej 400 metra katrore
Shpia Poseidon Oborr prej 4 ari te gjithin te regulluar