Tavolina Komplet

Është publikuar nga Agim me datën 29/01/2022 03:33.
Çmimi: 299 €
Trego distancën(Therandë)


Shes tavolin me 6 ulse qe jan shum pak të perdorura dhe jan shum te ruajtur. Tavolina esht 1,50 gjatsi kurse gjansi 95 cm.Nuk kan ndo një grithje apo ndo një vramje po ashtu gjami esht po thuaj i ri 99% per ma shum info mundi me kontaktu ne numrin telefonit 044175455