PERPUNIM FRUTASH

Është publikuar nga Adhurim me datën 28/11/2021 00:45.
Çmimi: -
Trego distancën(Fushë Kosovë)

pershendetje. shitet linje prodhimi per lengje frustash e paperdorur. MARKA: VORAN AUSTRIAKE ( perbehet nga : copetuesi, presa, pasterizatori) shiten edhe dublikator (6cop) , pasqyrke , makineri per heqjen e berthames se qershise dhe kumbulles, depozite solari 8t, brucator solari, tavolina pune(6cop)inoksi , autokalve dhe vinc autoklave, depozita 2.2t . vendodhja: peshkopi. tel: WhatsApp ose viber 00355685860801