Kërkoj branik për përpara (Bmw e39)

Është publikuar nga A me datën 28/11/2021 20:04.

Kërkoj branik për Bmw e39, viti i prodhimit 2002 ngjyrë e hirit (silber).
Braniku duhet të jeté i modelit 2002 dhe duhet t'i ketë llajsnet me vrima për sensor. Braniku duhet të ketë ngjyrë të hirit (silber metalike) dhe duhet të jetë në gjendje të shkëlqyer (pa grrithje/shtypje dhe pa krisje/çarje). Ofroj 50 euro! Personat që kanë kësi braniki dhe duan ta shesin le të më dërgojnë fotot përmes email. Shpresoj për mirëkuptim!