Leshoj pllacin 3.0 ari me shtepi me qera

Është publikuar nga luani me datën 18/10/2021 13:18.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Leshoj pllacin 3.0 ari me shtepi dy kateshe ne Ferizaj ne magjistralen Prishtine - Shkup ne gjendje te rregulluar dhe i rrethuar me gjemba ne baze te standardeve kohore per pune per te gjitha veprimtari private sic jane auto shkolle,auto me qera,shtepi banimi,zyre partiake,depo materiale ndertimore...,shtepia ne katin e pare eshte zyre,kuzhina,dhoma,toalet,kati i dyte eshte me dy dhoma,dhoma e madhe,banje,kurse pllaci eshte i shtruar me pllaka betoni per vendosjen e mallerave apo materiale ndertimore. inf.E-mail.tel 044/215-152;044/680-593.

044/215/152;044/680/593