Iptv per secilin aparat qe lidhet me internet

Është publikuar nga Iptv smart KS/AL me datën 08/10/2021 14:25.
Çmimi: 50 €
Trego distancën(Artanë)

Bleni Iptv smart pro furnizuesin më të mirë IPTV me më shumë se 6000 kanale një server privat duke përdorur + 10Gbps. Ofron administratë Premium IPTV (Internet Protocol TV) e përcjellë me listën m3u duke shfrytëzuar suitat e konventave në internet përmes Internetit, në vend që të jepet përmes sinjalit te zakonshem satelitore ose modeleve televizive dixhitale, blerja e IPTV ofron aftësinë për të transmetuar stacione dhe media drejtpërdrejt nga burimi në paisjen tuaj. Shumica e kanaleve HD, 4K etj. Mundësohet me TV Smart Samsung dhe LG PC Mac Apple iPhone iPad Apple TV 4 dhe 5 kuti Amazon Firestick IPTV, telefona Android dhe tableta Kuti Android Kutia e mburojës Nvidia MAG AVOV VU + Enigma 2 Dreambox Openbox Dreamlink dhe STB Emulator.
na Kontactoni Viber Whatsapp +38344980605