Dëshmia e huasë midis një individi serioz

Është publikuar nga Leon me datën 23/09/2021 12:02.
Çmimi: 1 000 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Pershendetje te gjitheve
Kam disa muaj që kërkoj hua për para, kam qenë disa herë viktimë e mashtrimit me huadhënësit e paracaktuar që më shkatërruan, bëra një përpjekje vetëvrasjeje për shkak të tyre. Sepse kisha borxhe dhe fatura për të paguar. Mendova se kishte mbaruar për mua nuk kam më sensin e të jetuarit. Por fatmirësisht pashë dëshmitë e bëra nga shumë njerëz mbi Z. Olivier, kjo është mënyra se si unë e kontaktova atë për të marrë kredinë time për të shlyer borxhet e mia dhe për të realizuar projektin tim. Withshtë me zotin Olivier që jeta, buzëqeshja ime përsëri është një Z. Olivier me një zemër të thjeshtë dhe shumë të kuptueshme. Kujdes nga huazuesit nga Afrika sepse ka vërtet huadhënës individualë.

Nëse keni nevojë për financim; hua e parave ose ndonjë projekt për të arritur këtë zotëri do t'ju ndihmojë të arrini atë dhe t'ju mbështesin financiarisht

Kontakti: rainteauolivier1@gmail.com