Ofertë kredie

Është publikuar nga jacques Henry me datën 27/09/2021 09:25.
Çmimi: 1 €

Përshëndetje i dashur korrespodent.
Para se ta prezantoj veten, unë tashmë po ju them se ky nuk është spam por një mesazh i sinqertë për të shkëmbyer informacione serioze dhe të besueshme.
Unë jam Z. Jacques LAVOIE, unë jam një specialist i financave me një organizatë financiare gjermane. Ne jemi të vendosur në zonën evropiane.
Ju jeni zviceran, belg, francez, gjerman ose austriak dhe keni nevojë për një kredi serioze në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive në territorin tuaj në formën e duhur; atëherë e dini se nuk keni nevojë të kërkoni më tej.
Ne ofrojmë zgjidhje financimi deri në 1 milion, për të kënaqur klientët nga njëra anë dhe nga ana tjetër për të mos u kapur në transaksione të ndryshme ndërkombëtare, por për manipulimin më të keq.
Ju dëshironi siguri absolute në kërkesën tuaj të huasë dhe veçanërisht një kredi kombëtare, mos hezitoni të më kontaktoni për çdo informacion.
Unë jam i gatshëm t'ju jap të gjitha përgjigjet që ju nevojiten për t'ju siguruar.
Bëni kërkesën tuaj për ta bërë veten të lumtur.
PS: Për të pasur më shumë besim, unë do t'i bashkëngjit kartën time të identitetit sepse ka shumë njerëz të këqij në internet. Por me kalimin e kohës, nëse vendosni të na besoni, do të vini re vetë.
Sinqerisht.
jhml@mail.fr