ofertë kredie

Është publikuar nga moscatelli me datën 17/05/2021 22:18.
Çmimi: 100 €

Përshëndetje, unë jam një individ që ofron kredi ndërkombëtare. Me kapital që do të përdoret për t’u dhënë hua individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, në intervalin prej 2,000 deri në 500,000 euro për të gjithë njerëzit seriozë që kanë vërtet nevojë, norma e interesit është 2% në vit. Financimi i Kreditimit, Kredia e pasurive të patundshme, Kredia për investime, Kredia e makinës, Kredia private. Unë mund të kënaq klientët e mi brenda një maksimumi 03 ditë pas marrjes së kërkesës tuaj.
Email: lmoscatelli610@gmail.com
WhatsApp: +33 7 56 85 24 46