Nikon Nikon FM2/T 35mm Film SLR Camera Body

Është publikuar nga Francesco me datën 08/10/2021 13:19.
Çmimi: 1 850 €
Trego distancën(Dragash)

Karakteristikat kryesore
Karakteristikat shtesë: Lente të këmbyeshme
Funksionimi i plotë manual dhe kontrolli mekanik
Grilë mekanike: 1 / 4,000 shpejtësia e lartë e qepenit
Shpejtësia më e lartë e sinkronizimit të blicit 1/250 sekondë
Tre ekrane të gjetjes së këmbyeshme
Xhirimi i vazhdueshëm deri në 3.2 korniza për sekondë (fps) me Motor Drive MD-12

specifikimet
Kontrolli i ekspozimit: Manual
Shpejtësia e qepallës: 1 / 4,000 mekanike deri në 1 sekondë, plus B (ekspozimi i gjatë)
Matja e ekspozimit: Matja me peshë në qendër, matja me hapje të plotë TTL; EV 1 deri 18 në ISO 100 me lente f / 1.4
Kërkesat për energji elektrike: Një bateri litium 3V CR1 / 3N, ose dy bateri oksid argjendi 1.55V SR44, ose dy bateri alkaline 1.5V LR44

Ky produkt vjen me një garanci të një viti dhe 15 ditë garanci të kthimit të parave

Dorëzim i gjerë në botë

Kontaktoni me mua për detaje të mëtejshme
WhatsApp +19733308563