MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K

Është publikuar nga MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K me datën 05/10/2021 11:32.
Çmimi: 7 € 6 €
Trego distancën(Ferizaj)

MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K

qmime të volitshme per gjith klientit
marrim edhe kompenzime.

BEJM SUVATIMIN : T,brenshme dhe t,jashtme
per shtepi dhe ndertesa
me material dhe veq pun dore

1 MALLTER me maqin
2 LEPAK , rrjet
3 Fasad, Gled
4 dekor m,stiropol
5 dekor m, knauf
6 izolim stiropol
7 renovime.
8 ngjyr-polikollor
9 kamina

BEJM : RENOVIME TE :
Ndertesav ,SHTEPIVE
lokalev ,garazhda
Restoranta ,villav. etj...

Punt kryhen me material cilsor dhe kualitet të lartë

NUMRI PER KONTAKT :
Tel : 044 235 530
VIBER : +38344235 530
TEL : 045 902 025
VIBER : +38345902 025