MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI

Është publikuar nga MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K me datën 19/06/2022 14:36.
Çmimi: 0 € 6 €

MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI

punojm në 10 komuna
marim edhe kopoenzime

SUVATIMIN : T,brenshme dhe t,jashtme

KRYEJM KETO SHERBIME :
1 MALLTER me maqin
2 LEPAK , rrjet
3 Fasad, Gled
4 dekor m,stiropol
5 dekor m, knauf
6 izolim stiropol
7 renovime.
8 ngjyr-polikollor
9 knauf

Marim kompenzim Kerr ose mjete tjera

Punt kryhen me material cilsor dhe kualitet të lartë

NUMRI PER KONTAKT :
TEL : 045 902 025
VIBER : +38345902 025
Tel : 044 235 530