MXL 990 Condenser Microphone

Është publikuar nga psalm me datën 07/10/2021 13:48.
Çmimi: 100 €
Trego distancën(Kaçanik)

MXL 990 Condenser Microphone Project Studio Recording w Shockmount Case Ems 100$

Ne jemi shumicë kryesor. Ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë të modeleve të instrumenteve muzikorë si DJ Controller, Players, Amplifiers, Speakers, Mixers, Turntables dhe shumë më tepër me çmim shumë konkurrues me pajisje të plota.

Për më shumë informacion në lidhje me pajisjen dhe procesin e blerjes dërgoni kërkesën tuaj te:

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75