Roland VR-09 Keyboard Synthesizer.

Është publikuar nga psalm me datën 27/09/2021 03:48.
Çmimi: 700 €

Roland VR-09 Keyboard Synthesizer.

Ne jemi shumicë kryesor. Ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë të modeleve të instrumenteve muzikorë si DJ Controller, Players, Amplifiers, Speakers, Mixers, Turntables dhe shumë më tepër me çmim shumë konkurrues me pajisje të plota.

Për më shumë informacion në lidhje me pajisjen dhe procesin e blerjes dërgoni kërkesën tuaj te:

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75