Bejm Aplikimin per Iraq dhe Aghanistan

Është publikuar nga Aplikimipunes me datën 08/07/2020 22:42.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Bejm Aplkimin ne Bazat Ushtarake Amerikane si dhe rregullimin e CV (Rezume) per te gjith Meshkujt dhe Femrat ne te cilet kerkohen shum profesione te ndryshme si Pastrues, Kuzhinier, Vozites, Mekanik, Perkthyes etj te gjith te interesuarit le te lajmrohen ne numrin +38649356536 ose ne email aplikimipunes@gmail.com garantojm ne punen dhe angazhimin ton