Ofert per ndertim vikendice

Është publikuar nga Vetim me datën 08/10/2021 08:15.

Pershendetje gjithve, kerkoj mjeshter profesional apo firem serioze per oferten e ndertimit te nje vikendice rreth 50 / 55 metra katrore.
Planet i keni te bashkangjitur ne shpallje.

Ju lutem vetem nese keni pervoj dhe projekte te tilla te kryme jepni pergjigje.

Kerkoj reference te punimeve te kryme.