40w RGBW 4in1 LED Beam Moving Head Stage Light Wit

Është publikuar nga ps me datën 23/02/2020 22:58.
Çmimi: 300 €

40w RGBW 4in1 LED Beam Moving Head Stage Light With Colorful Wash Strobe Effect 300$
Ne jemi shumicë kryesor. Ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë modelesh të instrumenteve muzikorë si DJ Controller, Players, Amplifiers, Speakers, Mixers, Turntables dhe shumë më tepër me çmim shumë konkurrues me aksesorë të plotë.

Për më shumë informacion dhe procesin e blerjes dërgoni kërkesën tuaj te:

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75