korg pa4x

Është publikuar nga psalm me datën 24/02/2020 01:37.
Çmimi: 800 €
Trego distancën(Artanë)

korg pa4x
Ne jemi shumicë kryesor. Ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë modelesh të instrumenteve muzikorë si DJ Controller, Players, Amplifiers, Speakers, Mixers, Turntables dhe shumë më tepër me çmim shumë konkurrues me aksesorë të plotë.

Për më shumë informacion dhe procesin e blerjes dërgoni kërkesën tuaj te:

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75