Apple iPhone XS Max 256 GB GRY

Është publikuar nga Sacco me datën 03/10/2021 16:12.
Çmimi: 570 €

Apple iPhone XS Max 256 GB GRY
Nuk ka asnjë gërvishtje apo zhyten. IPhone është në gjendje të pacenuar. 10 nga 10! Kujdesur mirë që nga dita e parë. Questiondo pyetje mos ngurroni të bëni. Fat i mirë dhe oferta e lumtur!

Paketa përfshin:
1 IPhone XS Max 256 Gb Hiri Hapësirë
1 IPhone Otter Box Rasti Dizajn i hollë
1 Mbrojtës i ekranit IPhone XS True Glass Premium
1 Rasti lëkure IPhone XS Max OEM

Për përgjigje të shpejtë dhe përgjigje me mirësi, ju lutem më postoni me email më poshtë: sacco2001@outlook.com