Apple iPad Pro 3rd Gen. 64GB, Wi-Fi, 11in - Space

Është publikuar nga psalm me datën 01/10/2021 20:47.
Çmimi: 400 €

Apple iPad Pro 3rd Gen. 64GB, Wi-Fi, 11in - Space Grey
Ne jemi te specializuar në shpërndarjen e elektronikës: siç janë iPhone i ri, iPads, MacBook, Samsung, Kamera dixhitale, tv i zgjuar, Samsung Galaxy, Apple libër pro-Air / Air origjinal Apple iPhone 6 dhe 6 Plus- 128 GB / 64 GB Fabrika Të pa bllokuara .. dhe laptopë, lojëra, instrument muzikor, televizor për shëtitje për fëmijë Iphone x iphone 7 Apple iphone xs-max, drone phantom 4 pro, skuter, etj.
 

Për më shumë informacion dhe procesin e blerjes dërgoni kërkesën tuaj te:

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75