YQ 500w 48v Two Seater Mini City Coco Electric Mot

Është publikuar nga psalm me datën 14/09/2021 22:17.
Çmimi: 700 €
Trego distancën(Therandë)

YQ 500w 48v Two Seater Mini City Coco Electric Motorcycle Ebike Scooter NEW
Ne jemi shumicë kryesor. Ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë të motoçikletave

Për më shumë informacion në lidhje me procesin e blerjes dhe produktit dërgoni kërkesën tuaj te:


Skype: andulka.anastazie

Email: psalm.job91@gmail.com

Skype: andulka.anastazie

https://www.facebook.com/godson.nweke.75