Boznes

Është publikuar nga Adenis me datën 27/08/2021 22:38.
Çmimi: 1 799 €

Shes 8 tavolina me paravane anesor per me izolim per call center me 6 karrige pune, 2 tavoline me 2 fotelje te lekures per zyre,1 tavoline te madhe elipsoide me 10 karrige per mbledhje ne zyre dhe 1 orman per zyre.Cmimi i volitshem.
1800 euro(i diskutueshem)