Kuk per pikap dhe goma te ndryshme

Është publikuar nga Gashjani me datën 12/11/2019 21:45.
Çmimi: -
Trego distancën(Malishevë)

Kuk per pikap opell e rujtne e mir shum komlet me sherafa veq me (2foto ) /+ Gom 15 per (2foto) /+ Goma me bandash 235-40-18 per audi komlet me (3foto)