Vali-Ipet Lokali me Qera te shkolla Gjonsereqi

Është publikuar nga Agjensioni i Patundeshmeris VALI me datën 01/06/2020 18:02.
Çmimi: 80 € -
Trego distancën(Ferizaj)

Lokali ndodhet te shkolles gjon sereqi
Lokali posedon 4metra gjan me 3.50
Lokali ndodhet ne katin e 2 dhe posedon ne dy ant gjama