Maqina për thithje të lagështis Me QERA ?

Është publikuar nga bedri me datën 24/01/2021 00:40.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Prishtinë)

Japim me qera makinat të cilat bëjn thithjen e lagështis (vllagës) nga muret dhe objektet e ndryshme si: Shtepia, banesa, lakale etj. Makinat janë profesionale dhe shumë efektive me kapacitet te lart prej 10 litra deri 158 litra tharje shpejt dhe sigurt me maqina moderrne te vitit 2019 prodhim Zviceran. Ju mund të na kontaktoni për mes numrit te telefonit ose viber +38344395435