Mesuese

Është publikuar nga Mesuese me datën 05/06/2020 23:32.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Jam mesuese e diplomuar ,ofroj mesim.plotesues per nxenesit e klases 1-5 ,si dhe ofroj monitorim ,shpjegim ne detyrat e shtepi dhe ne te gjitha lendet .Per info lajmerohuni ne nm e telefonit