pranojm banesa shtepi troje me qira.

Është publikuar nga agjensioni home. me datën 20/01/2020 22:50.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

agjensioni home pranon banesa shtepi lokale nga pronart me qira bajm ndrmjetsimime bajm kontratat me pronart e banesave dhe banusit nga advokati i yn pa kompenzim.na vizitoni do bindeni ne shrbimet tona.ju prshndesim

044101713..viber.+46722716707