marje me qira.shitje.troje

Është publikuar nga agjensioni home. me datën 07/07/2020 22:40.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

agjensioni .HOME.pranoj me qira shtepi banesa troje.me provizion sipas marveshteje nga pronart.bajm procedurat e kontratave ne menyr ligjore nga pala dhe pronart.e banesave.ju lutm na kontaktoni ne agjensioni home prishtin nr tel.044101713.ju prshndesim.