DYER dhe LAMINAT

Është publikuar nga TREND me datën 23/01/2020 18:27.
Çmimi: 6 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Laminat Gjerman 8mm me izolim dhe llajsne falas,duke filluar prej 5.99 € m2.
Dyer dhome me 5 vite garancion,duke filluar prej 89.99 €.
Nxitoni,sasia eshte e limituar..