A KENI KUJDES PER PARAJE TE EMERGJENCISE?

Është publikuar nga David me datën 16/01/2020 17:30.
Çmimi: 5 000 €
Trego distancën(Zubin Potok)

A KENI KUJDES PER PARAJE TE EMERGJENCISE?
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të dilni në vështirësi financiare dhe t'ju ndihmojmë të krijoni temën tuaj të pojet.
Ju mund të huazoni midis 5,000 dhe 500,000. Mund ta merrni kredinë vetëm në 72 orë. Kushtet janë të thjeshta, të lehta dhe të përballueshme. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni huamarrësin direkt përmes whatsapp: +33 7 56 87 38 61 Email: dominiquevassel@outlook.com