Banesa ne shitje

Është publikuar nga Xhelal me datën 20/01/2020 23:35.
Çmimi: 520 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Shitet banesa 75 metra kati1 banesa renditet sallon-kuzhin dhom fjetje dhom per femij, qmimi aktual per meter me pages kesh 520€, ndersa qmimi me rata 570€. 30% bahen ne lidhje te kontrates kurse kesti ne vijim caktohen nga kompanai dhe blersi.