Nevojat e bukura për mashkull dhe femra kanë nevoj

Është publikuar nga helen me datën 11/12/2019 17:21.
Çmimi: 200 €
Trego distancën(Graçanicë)

Nevojat e bukura për mashkull dhe femra kanë nevojë për shtëpi të reja
Të gjithë këlyshët vijnë me një qese me qenush me sende ushqimore dhe ushqime. Të gjithë ata janë kontrolluar shëndetësor tani dhe kanë kryer vaksinimet e tyre të para. Mimi për këlyshin tuaj gjithashtu përfshin transferimin e pronësisë përmes klubit të qenve dhe koston e transferimit të pronësisë së mikro-çipit. Vetëm 2 ditë deri.