Pupa të bukura me rrathë begjesh Pra qartë

Është publikuar nga helen dest me datën 20/01/2020 16:28.
Çmimi: 200 €
Trego distancën(Graçanicë)

Pupa të bukura me rrathë begjesh Pra qartë
djalë mahnitës beagle për shitje ai është një djalë fantastik me çanta të personalitetit që ai do që të dalë në shëtitje hes të strehuar dhe arkë të stërvitur ai ecën mirë në një plumb, ai nuk mund të lihet të çojë larg nga në zona të sigurta ai i do njerëzit dhe është fantastik