Banes me qera

Është publikuar nga Gjelal me datën 14/07/2020 10:09.
Çmimi: 200 €
Trego distancën(Fushë Kosovë)

Nshoj banes me qera banesa ka 75m dy dhoma dhe sallon ne katin e tret e mobilune . Per me shum info +38349432775