Çmimi me shumicë për Apple iPhone .

Është publikuar nga Hon Kwong Andy Leung me datën 06/06/2020 11:27.
Çmimi: 600 €
Trego distancën(Artanë)

Ne shesim produkt me shumicë dhe ne shesim të gjithë produktin tonë me çmim më të ulët.

Këtu janë telefonat celularë që shesim më poshtë:

Apple, iPhone, Samsung Galaxy, LG, Sony Xperia, OnePlus, Google Pixel, NOKIA, HUAWEI, CAT, HTC, Motorola, Lenovo, Xiaomi, Oppo, Asus, ZTE, Alcatel, Panasonic.

Ne shesim produktin me shumicë dhe markën e ndryshme të elektronikës të reja të tilla ka: Mobile Phone, Apple iPad, Apple MacBook, Apple Airpod, Sony PlayStation, Laptop, Kamera, Frigorifer, MSI, GeForce dhe TV.

NA KONTAKTONI:
Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni përmes E-mail ose Skype për ndonjë
pyetje dhe për më shumë informacion rreth produktit tonë.

E: mail: vtechelectronicseurop77@gmail.com
E-mail: vtechelectronicseurope@intmail.pl
Skype: vtechelectronicseurop77
Emri: Hon Kwong Andy Leung