Ndertimtari

Është publikuar nga N.N.SH MONDI DEKOR me datën 13/09/2019 18:08.
Trego distancën(Prishtinë)

Kryejm keto pun Ndertimin e shtepive dhe fasadimin e mrenshem dhe te jashtem glet knauf suvatime ngjyra etj MARRIM EDHE QFARDO MAKINE ME KOMPENZIM PUNE