Ofrohen për #SHITJE Banesat në ndertim e siper

Është publikuar nga Behar me datën 10/08/2020 16:58.
Çmimi: 800 €
Trego distancën(Prishtinë)

Ofrohen për #SHITJE Banesat në kuadër të objektit "VA RESIDENCE" në Bregun e Diellit me konkretisht Lagjja e Muhaxhereve në Prishtinë.

Nëse dëshironi të jetoni në qendër të qytetit, ti keni afër të gjitha komoditetet ju ofrojmë këto dy tipe të banesave në objektin me cilësor në këtë lagjen
"VA RESIDENCE"

• 69.90 m² Kati 10-të
• 66.94 m² Kati 8-të

Ndërtim shumë cilësor, me izolim të lartë termik, dritare të prodhuara enkas në Austri me roleta të jashtme me motor, ballkonat me parmak xhami, oborr të mjaftueshëm dhe me parking nëntokësorë.

Çmimi : 800€/m2

Për më shumë informata:

✆ 044 69 07 69 [+Viber]
✆ 049 15 25 92