MOLER PROFESIONALIST

Është publikuar nga Tahir me datën 05/07/2020 12:23.
Çmimi: 50 €
Trego distancën(Prishtinë)

OFROJM SHERBIME PER MOLERAJ..
NGJYROSJE ME POLIKOLLOR NE MENYR PROFESIONALE TE BANESAV, DHOMA. . ZYR .HOTELERI. ETJ SI DHE RINOVIME . DEKORIME DHE PUN ME DIZAJN SIPAS POROSIS
KEMI NGJYRA TE KUALITETIT TE PREFERUARA PER DHOMA
PUNA BAHET MIR DHE PASTERT
OFROJM KATALOGE NGJYRASH..
Mob..044 296 933..
Viber: +38344296933