Maqinat kunder LAGESHTISË DHE MYKUT

Është publikuar nga bedri me datën 06/06/2020 08:06.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Prishtinë)

Maqina për thithje të lagështis

Japim me qira maqina të cilat bëjnë thithjen e lagështis dhe vllagës nga muret e e objekteve te ndryshum si objekte te banuara (banesa, shtepi) dhe te pa banuara (podrume, garazha, lokale, etj).

Maqinat janë profesionale dhe shumë efektive edhe ne renovime te objekteve si për glet, fasada te mbrendeshme, lyerje te mureve, etj.

Maqinat jan prodhim Zvicrran dhe kan efikasitet te lartë,dhe nuk bëjnë zhurmë janë shum praktike per tu përdoruar.
Maqinat ipen me qira per persona fizik ose juridik (firma te ndryshme)