kerkoj njerez qe flasin mire Anglishten!!

Është publikuar nga allmir me datën 23/02/2020 05:46.
Çmimi: 100 000 000 000 €
Trego distancën(Malishevë)

Unë jam duke kërkuar për njerëzit që flasin gjuhë të shkëlqyeshme angleze. për një shkollë online në anglisht. eshte urgjente . nëse mendoni se keni atë që na nevojitet kemi nevojë per ty. trajnimi i ofruar.
mësuesit e kualifikuar janë të mirëpritur dhe ata do të marrin edhe pagesa më të mirë.