KC Ka Regjistruar Bulldogs Angleze

Është publikuar nga Lallana me datën 14/09/2019 16:34.
Çmimi: 250 €
Trego distancën(Prishtinë)

Kafshe mahnitëse kc puppy bulldog angleze, 2 djem dhe 2 vajzat e lënë mirë socializuar dhe rritur me qen të tjerë shumë i pacipë dhe i sigurt vjen me letra kc dhe paketë qenush që kanë pasur injeksionin e parë dhe wormed dhe pleshtat deri tani shtëpitë përgjithmonë.