Këtu është një mundësi e madhe për biznes për njer

Është publikuar nga WOLDFINANCE me datën 20/07/2019 23:47.
Çmimi: 5 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

A keni nevojë për para midis individëve për t'u marrë me vështirësitë financiare dhe në fund të shkatërroni barrierat që bankat krijojnë duke refuzuar kërkesën tuaj për kredi? Unë kam një kapital që do të përdoret për të siguruar kredi afatshkurtra dhe afatgjata që shkojnë nga 2.000 në 5.000.000 € për çdo person serioz që dëshiron të marrë këtë kredi. Interesi prej 3% në vit në varësi të shumës së huazuar për shkak të veçantë, nuk dua të shkel ligjin mbi interesin. Ju mund të paguani një maksimum prej 1 deri në 30 vjet në varësi të shumës së kredisë. Varet nga ju që të shihni pagesat tuaja mujore. Unë jam vetëm në kërkim të një certifikate borxhi të certifikuar me dorë dhe disa pjesë të sigurta. Ju lutem më kontaktoni për kërkesat tuaja të kredisë. E-mail: atlantiquebank127@gmail.com