Shitet toka ne Taslixhe

Është publikuar nga Donjeta me datën 22/01/2020 18:32.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Shitet trualli prej 11 ari ne lagjen Taslixhe ne Prishtine/ rruges per Germi.
Rreth 70larg rruges kryesore, parcela eshte shume e pershtatshme te shfrytezohet per ndertim shtepie.
Ajri i paster i Germise, qasja e shpejte ne qendren e qytetit dhe infrastruktura e kompletuar e bejne kete lokacion shume atraktiv.


Per me shume informata ju lutem kontaktoni ne: +38344717882 apo +38344660185