Shfaqja e klasës së puppies në Bulldog në anglisht

Është publikuar nga liona me datën 08/12/2019 13:44.
Çmimi: 250 €
Trego distancën(Prizren)

Diamante angleze kenore ofron puppies 2 famales dhe dy meshkuj, kuqe-të bardhë dhe të bardhë-kuqe. Data e lindjes 18 shkurt 2019, vaksinuar nga mosha, microchipped, dokumente KSU.