Call Center

Është publikuar nga Admir me datën 19/01/2020 19:51.
Çmimi: 600 €
Trego distancën(Prishtinë)

“ML Company call center” në Prishtinë ofron punë për të gjithë ata që njohin gjuhen gjermane.

Kjo është shpallja e tyre

“Ofrojmë punë në “ML Company call center” për njohës të gjuhës gjermane kompania jonë ofron një vend pune komod dhe ambient i rehatshëm për çdo person që është interesuar paga mujore fix,duke filluar nga 500 euro plus provizioni ku muaji mund te dalë deri ne 1000 euro te interesuarit mund të kontaktojnë në këtë numër +38349173023/ Drejtor Qendrim kelmendi ML comonication”.