Shitet shtepia me truall

Është publikuar nga Ilir Haxhidauti me datën 09/12/2019 23:31.
Çmimi: 110 000 €
Trego distancën(Gjakovë)

Shitet shtepia me truall ne siperfaqe te pergjithshme prej 654 m2.
Siperfaqja ndodhet ne rrugen Bajram Curri nr 24 Gjakove. 5 min larg prej semaforeve kryesor tek Hotel Pashtriku si dhe 5 min larg Qarshise se vjeter.
Cmimi eshte sipas marreveshjes