Yamaha Genos 76-Key Keyboard ,Yamaha Tyros5 76 key

Është publikuar nga ivan me datën 13/11/2019 18:47.
Çmimi: 800 €

PËRSHKRIM I PRODUKTIT:
Krejt e re (në kutinë origjinale) - asnjëherë nuk përdoret
100% origjinal / origjinal
Pajisje të plota (Kutia origjinale e paketimit)
Kuti absolutisht e re (prodhuesi origjinal) - asnjë kopje
Të gjithë produkti janë origjinën e re.

Ne jemi të specializuar në një gamë të gjerë të produkteve të Elektronikës: të tilla si, Phones Mobile, Tableta, Smartphones, Laptopë, Kompjuterike dhe Kamera Dixhitale, Bateri Elektrike, Kitarat Elektro, Tastierë, Vegla muzikore, Pajisje Dj.

Për më shumë informacion dhe si të vendosni një urdhër, na kontaktoni me detajet më poshtë.

G-mail: ivanjoseph725@gmail.com.

WhatsApp: +447459533174.