Dj Donarti

Është publikuar nga Donarti me datën 24/02/2020 13:10.
Çmimi: -
Trego distancën(Malishevë)

Per knaqesin tuaj - ofrojmë muzik dhe ju argëtojmë në ahengjet tuaja familjare.

na kontaktoni, ne ju mirepresim ne numrat e telefonit:
049 422 877;
044 844 716.

Viber: +38349110706
WhatsApp: +38349110706

facebook: djfishek
email: djfishek@gmail.com